Seminar PMR yang terbaik di KL…

July 18, 2007 at 12:19 pm (Uncategorized)

Peperiksaan PMR semakin hampir, jadi jika anda memerlukan sebarang panduan untuk menghadapi peperiksaan itu, sila hubungi Pusat Tuisyan Martin. Seminar itu akan diadakan pada 25 Ogos dan 1 September di UCSI, Kuala Lumpur. Anda boleh hubungi nombor ini 03-2148 3314.

Seminar ini pasti akan memudahkan pelajar kerana semua guru yang memberi ceramah itu merupakan guru yang berpengalaman luas dalam bidang mereka. Malah, saya difahamkan mereka akan menggunakan pelbagai teknik dan menghulurkan kemahiran mereka kepada pelajar untuk mencapai kejayaan yang cemerlang iaitu mendapat A dalam setiap pelajaran

Seminar ini bukan sahaja “penuh dengan teknik menjawab” tetapi pelajar yang menyertainya akan diberi makan dan minum sepanjang mereka berada di UCSI. Tempat seminar ini merupakan sebuah universiti swasta yang terkenal di Kuala Lumpur. Jadi, dewan gaya “kuliah universiti” yang berhawa dingin memudahkan lagi pelajar untuk mendengar dan melihat semua teknik yang bakal diberikan itu.

Mengenai bayarannya pula agak berpatutan iaitu RM100 dengan kemudahan tempat seminar dan makan minum yang disediakan selain pemberian nota-nota yang berkualiti dan menepati keperluan peperiksaan PMR. Saya difahamkan yuran yang dikenakan memang murah terutama di Kuala Lumpur.

Jadi, saya mencadangkan supaya anda mendaftar untuk menyertai seminar ini. Pengalaman saya dalam bidang pendidikan menyebabkan saya memberi cadangan ini. Mungkin ini peluang terakhir anda untuk melakukan sesuatu sebelum PMR bermula. Cepat mendaftar!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: